top of page

Oktober fokus : Pre-loved brudekjoler

Nå sitter jeg her å planlegger høsten, og en av høstens planer er å skape et rom for kommende bruder til å prøve tidligere bruder sine kjoler. På en måte, bringe magien videre med en drømmekjole.

Tanken er da at dem som ikke lengre trenger kjolen sin, men ønsker at den skal få leve videre i en ny brud sin drømmedag, får mulighet til å levere kjolen til oss, ha den hengende hos oss i 1 måned. Vi vil da legge ut prøvetimer tilgjengelig for booking på nettsiden , der kommende bruder kan komme å prøve flere av våre "pre-loved" kjoler, og da samtidig få mulighet til å konsultere med skredder om eventuelle endringer.


Så om dere kjenner eller er en tidligere brud som har en kjole som kunne tenkt seg enda en dans; ta kontakt på atelierjusi@gmail.com for mer informasjon.


Eller kanskje er du på leting etter en kjole til ditt kommende bryllup, men kanskje ikke har et kjempestort budsjett? Eller kanskje du rett og slett bare er veldig bevisst forbruk og miljø og liker tanken på gjenbruk? Da kan du ta turen inn på bookinger å booke en prøvetime. Og hvem vet; kanskje en drøm får leve videre i et nytt bryllup.

Masse varme tanker fra Julie Christine

126 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page