top of page

Tusen tusen takk!

Herligland for en flott gjeng med mennesker som har vist så mye interesse for mine "grandiose" planer! Nå kjenner jeg at jeg svever litt på en sky om dagen.

Og akkurat nå så er det kun 5 plasser igjen på det siste De Voksnes Juleverksted arrangementet 17 desember, så her har jeg tydeligvis truffet flere med samme interesser og ønsker som meg selv.


Det å ha en plass å kunne invitere til sosiale sammenkomster og kreativ inspirasjon er noe jeg har drømt om i lange tider. Lenge trodde jeg at jeg måtte finne noen som allerede hadde etablert noe. Ikke i min villeste fantasi hadde jeg drømt om at jeg skulle få starte og utvikle en bedrift sammen med så flotte folk , helt fra bunnen av!


Nå bare gleder jeg meg til fortsettelsen og å treffe dere alle sammen både i kundemøter om du trenger hjelp med tilpasninger , på kurs eller på juleverksted. Gleder meg til å jobbe videre med drømmen om et levende rom for kreativ utfoldelse. Og mest av alt, å kunne dele den med alle dere!Tusen takk for en helt fantastisk mottakelse!Masse luftklemmer fra Julie Christine


50 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
Innlegg: Blog2_Post
bottom of page