top of page

Vi vil tenke annerledes

Først ; velkommen til siden vår!

Tenk at vi har kommet så langt at vi nå får sitte å se ut på folkelivet i midtbyen mens vi er på jobb. For et privilegie!


Litt historie:

Tessem brudesalong har jo eksistert i mange år, også før den "nye" eieren. Det er en salong med lange tradisjoner og et sterkt navn i bybildet. Og lenge satt så kalte sydamer å sydde både i butikken og bak på bakrommet. Men nå etter mange år med liten plass og økende arbeidsmengde, har vi fått et helt eget adskilt firma: Atelier Jusi.


Om oss:

Vel , strengt tatt så er jeg , Julie, den eneste offisielle ansatte. Jeg er også daglig leder, skredder, nettsideansvarlig, kontorarbeider, ryddehjelp, kundekonsulent, designer og eller alle titler som kan følge med i en bedrift. Men man må jo strengt tatt starte en plass. Så får vi jo håpe at Trøndelag tar oss så godt imot at vi etterhvert kan vokse i antall arbeidsplasser også.

Så til hva vår visjon for Atelier Jusi handler om. Vi ønsker å skape en levende bedrift med mange tilbud både innen skreddersøm og design, i tillegg til å holde kurs/verksted og temakvelder med fokus på re-design og gjenbruk. Og om jeg får viljen min så vil vi også kunne stille ut bilder fra lokale kunstnere for salg for å skape en dynamisk bildevegg som stadig endres.


Så som dere sikkert skjønner så har jeg masse arbeid fremover med å legge en slagplan for alt jeg ønsker å bruke denne nye plassen til, og jeg blir evig takknemlig om dere lar jungetromma gå blant venner og bekjente om tilbudene våre.


Jeg håper også at jeg snart ser masse nydelige nysgjerrige ansikter på kommende eventer.Ha en fortsatt fin dag, så snakkes vi plutselig.Virituelle klemmer fra Julie84 visninger0 kommentarer

Siste innlegg

Se alle
bottom of page